Cum sa rezervi o camera de hotel folosind voucherele de vacanta

Ai primit vouchere Chèque Vacances si te-ai hotarat sa pleci in concediu? Nu iti mai ramane altceva de facut decat sa gasesti exact oferta potrivita pentru tine.

 

Primul pas este sa selectezi optiunea „UTILIZATORI” din partea stanga a site-ului nostru.

 

Cum folosesti voucherele de vacanta

Apasa apoi pe butonul „ALEGE DESTINATIA”.

 

Cum sa folosesti voucherele de vacanta

Odata ajuns la pagina unitatilor turistice partenere, e momentul sa-ti alegi locatia preferata, in functie de tipul de voucher de vacanta primit (suport de hartie sau card). Dupa selectarea tipului de unitate dorit si a localitatii, da click pe butonul de cautare.

 

Cum sa folosesti voucherele de vacanta

Imediat ti se va afisa o lista de parteneri afiliati. Pentru a vedea mai multe unitati de turism, alege din partea de jos butonul „MAI MULTE REZULTATE”.

 

Cum sa folosesti voucherele de vacanta

Poti afla mai multe detalii despre unitatea aleasa (scurta descriere, telefon, email, adresa site si localizarea acesteia pe harta) dand click pe „DETALII”.

 

Cum sa folosesti voucherele de vacanta

Contacteaza unitatea turistica dorita sau agentia de turism preferata si rezerva un concediu binemeritat. Poti folosi voucherele de vacanta pentru servicii de cazare, masa, agrement si tratamente balneo. Pachetul turistic pe care il vei alege trebuie sa includa cel putin o noapte de cazare.

 

Vrei o sugestie? Rasfoieste Catalogul Vacante Romanesti.

In fiecare sezon, partenerii strategici din reteaua Up Romania prezinta ceea ce pregatesc pentru tine pentru ca tu sa te bucuri pe deplin de voucherele de vacanta primite. Pentru sezonul estival 2018, litoralul Marii Negre sau statiunile de la munte te asteapta cu oferte la preturi preferentiale, inclusiv reduceri in plin sezon. Si cele mai frumoase orase ale Romaniei pot fi (re) descoperite in acest an si, desigur, festivalurile de muzica, teatru si film sunt un motiv in plus sa folosesti voucherele de vacanta pentru a te bucura de Romania turistica.

 

Voucherele primite sunt valabile un an de la data emiterii. Asadar, urmareste in fiecare luna ofertele speciale de la partenerii nostri.  

Din meniul Utilizatori, alege destinatia si apoi selecteaza „Alege doar ofertele”. Un click pe lupa de pe butonul rosu si ai acces la ofertele noastre, alaturi de detalii.

 

Vrei sa-ti folosesti voucherele de vacanta intr-o unitate turistica care nu se afla in reteaua noastra de parteneri?  Trimite-ne recomandarea ta si noi ne ocupam sa incheiem parteneriatul!

 

Selecteaza meniul „UTILIZATORI” din partea stanga a site-ului si alege optiunea „PROPUNE UN AFILIAT”.

Recomanda un afiliat pentru voucherele de vacanta

Imediat iti va aparea pe ecran un formular de solicitare.

 

Recomanda un afiliat pentru voucherele de vacanta

Completeaza-l si trimite-ne propunerea ta. Noi vom lua legatura cu unitatea respectiva de turism si ne vom ocupa de afilierea acesteia la reteaua noastra de parteneri.

 

Ai intrebari despre utilizarea voucherelor de vacanta? Scrie-ne.

Asteptam e-mail-ul tau pe adresa info@upromania.ro si in cel mai scurt timp un consultant Up Romania va raspunde solicitarii tale.

Iti dorim o vacanta frumoasa in Romania!!

Operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr.18555 la A.N.S.P.D.C.P.