Ofera angajatilor din Romania ocazia sa viziteze locatia ta

Peisaj Biertan Sibiu

 

Voucherele de vacanta sunt un instrument de recompensare a salariatilor, acordat pentru refacerea capacitatii de munca, acestia primind in anul 2018 din partea angajatorilor o prima de vacanta in valoare de pana la 11.400 de lei, respectiv echivalentul a maximum 6 salarii minime brute pe tara. Numarul salariatilor care beneficieaza de indemnizatia de vacanta este in continua crestere. Din acest an, si angajatii din sectorul public beneficiaza de o prima de vacanta sub forma voucherelor de vacanta. Astfel, cei aproximativ 400.000 de bugetari au primit sau urmeaza sa primeasca vouchere de vacanta in valoare de 1.450 de lei.

 

Cum functioneaza sistemul voucherelor de vacanta?

Companiile private si institutiile din sectorul public achizitioneaza voucherele de vacanta de la compania Up Romania si le ofera apoi angajatilor pentru ca fiecare dintre ei sa se bucure de un concediu accesibil in Romania. Apoi, unitatile de turism afiliate accepta pentru plata serviciilor si pachetelor turistice cardurile si voucherele pe suport de hartie Chèque Vacances. Acestora li se ramburseaza de catre Up Romania contravaloarea serviciilor vandute in termen de 48 de ore pentru cardul de vacanta, iar pentru voucherele pe suport de hartie, contravaloarea se returneaza pe baza borderoului de rambursare transmis prin curier sau direct la sediul companiei.

Cum functioneaza programul de afiliere Up Vacanta

 

Avantajele afilierii la reteaua Up Romania

Doar agentiile de turism acreditate si unitatile de cazare clasificate pot vinde serviciile turistice posesorilor de vouchere de vacanta. Prin acceptarea la plata a voucherelor de vacanta Chèque Vacances un hotel, o pensiune sau o agenţie de turism isi creste gradul de ocupare si valoarea medie de achizitie a serviciilor in decursul unui an.

 

Astfel, unitatile afliate la reteaua de parteneri strategici Up Romania beneficiaza de:
▪ Gestiune si logistica simplificata pentru acceptarea voucherelor
▪ Vizibilitate mare prin afisarea autocolantelor
▪ Rambursare rapida a contravalorii voucherelor acceptate prin virament bancar
▪ Promovare prin: newsletter, platforma dedicata vacanteromanesti.ro, brosuri catre clienti, Catalogul Vacante Romanesti, Aplicatia Card Up Romania si pe retelele de socializare.

 

4 pasi pentru a deveni partener care accepta voucherele de vacanta Chèque Vacances
1. Se solicita contractul la adresa de e-mail afiliati@upromania.ro sau la numarul de telefon 021.312.64.90.
2. Se transmite apoi contractul semnat si stampilat catre Up Romania.
3. In urma introducerii datelor in sistemul nostru, se primeste un mesaj de bun venit si se ofera acces la platforma chequeonline.
4. Urmeaza activarea ofertelor si promovarea lor prin canale dedicate 

Operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr.18555 la A.N.S.P.D.C.P.