TOP 3 destinatii din Romania in care poti calatori de Rusalii si plati cu voucherele Up Vacanta

 

Avem o tara superba, cu locuri si peisaje senzationale si unice in Europa, pe care, din pacate, multi dintre noi nu au apucat inca sa le exploreze asa cum se cuvine.  Romania este o tara ce merita descoperita la pas, unde varietatea reliefului ofera posibilitati nenumarate de vacanta, fie ca iubesti marea sau muntele sau ca iti doresti sa descoperi  locuri in care traditiile romanesti au ramas nechimbate de sute de ani. 

 

De Rusalii, angajații din sectorul public se pot bucura de un concediu binemeritat folosind voucherele de vacanță Chèque Vacances pentru achizitionarea de servicii turistice pe teritoriul Romaniei, la un pret special.  Acestia pot plati prin intermediul tichetelor de vacanta cazarea, masa, transportul, tratament balnear sau alte servicii de agrement.

 

La agentia TUI TRAVEL, toti turistii care platesc sejurul prin intermediul voucherelor Up Vacanta beneficieaza de reducere de 3% la pachete turistice. Asadar, daca nu ti-ai facut inca planuri pentru vacanta de Rusalii, iti propunem mai jos 3 destinatii din Romania:

 

Hotel Poienita Baile Felix

 

DESTINATIA 1: BAILE FELIX

 

Statiune balneara Baile Felix este situata in judetul Bihor, la 8 km de Oradea si este o alegere potrivita persoanelor care necesita tratament pentru afectiunile osteo-articulare, sportivilor pentru recuperare, dar si oricui doreste sa se relaxeze si sa profite de aer curat. Pentru sejur de 3 nopti cu demipensiune si cazare in camera dubla standard la Hotel Poienita,  in perioada 25.05.2018 – 28.05.2018, turistii care folosesc pentru plata cu vouchere de vacanta Chèque Vacances beneficiaza de un tarif special de 432 lei/ persoana.

 

Hotel Ramada Constanta

 

DESTINATIA 2: CONSTANTA

 

Litoralul Marii Negre reprezinta o alegere populara pentru o vacanta ideala in care sa te bucuri din plin de soare, de briza marii si de momente de relaxare in compania celor dragi. Pentru un sejur de 3 nopti, in perioada 25.05.2018 – 28.05.2018, agentia TUI TRAVEL ofera celor celor care platesc cu vouchere de vacanta Chèque Vacances, un pachet turistic avantajos, care cuprinde  cazare in camera dubla standard la Hotel Ramada, cu mic dejun si cina in fiecare zi, la tariful de 777.5 lei/persoana.

 

Green Village Delta Dunarii

 

DESTINATIA 3: DELTA DUNARII

 

Delta Dunarii, rezervatie naturala unica in Europa, reprezinta o destinatie de vacanta speciala, unde vei gasi peisaje uluitoare. Pentru 390 lei de persoana, te poti caza timp de 3 nopti cu demipensiune, în perioada 25.05.2018 – 28.05.2018., la complexul Green Village Resort. Oferta este valabila pentru plata cu vouchere de vacanta Chèque Vacances, iar atmosfera autentica si serviciile de calitate sunt garantate.  

 

Printre cei care pot beneficia de vouchere Up Vacanta se numara cadrele didactice, angajatii primariilor, ai consiliilor locale si judetene si ai directiilor subordonate acestora, angajaţii politiei locale si cei ai spitalelor municipale si judetene.

Operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr.18555 la A.N.S.P.D.C.P.