Vara aceasta ofera voucherele Up Vacanta

 

Vacanta de vara pe litoral este pentru multi romani o traditie. Insa, cine a spus ca uneori traditiile nu merita schimbate pentru a evita monotonia? Avem o tara cu un relief atat de divers, incat orice regiune ofera cu totul si cu totul alte peisaje si experiente. Ce ai zice de un concediu in Bucovina, unde poti vizita manastiri celebre precum Putna sau Voronet, ridicate inca de pe vremea domnitorilor Moldovei? Sau de o vizita in Maramuresul autentic, unde vei putea descoperi obiceiuri stravechi romanesti? Si statiunile de pe Valea Prahovei ofera nenumarate atractii turistice si trasee montane pentru cei pasionati de drumetii.

Angajatii din sectorul public, dar si cei din companii private, pot primi un bonus extrasalarial sub formă vouchere de vacanta. Toate aceste destinatii de vacanta din Romania sunt acum mai accesibile tuturor romanilor. Voucherele de vacanta Chèque Vacances, emise de Up Romania, pot fi folosite pentru achizitionarea, la preturi speciale, a serviciilor de cazare, masa, transport, tratament balnear sau a altor activitati de agrement. Printre reprezentantii sectorului public care pot beneficia de vouchere Chèque Vacances se numara cadrele didactice, angajatii primariilor, ai consiliilor locale si judetene si ai directiilor subordonate acestora, angajaţii politiei locale si cei ai spitalelor municipale si judetene.

Daca mai ai nevoie de motive pentru a te convinge ca vara aceasta calatoresti accesibil cu voucherele Chèque Vacances, iata 3 dintre ele:

1. Retea extinsa de parteneri strategici
De la hoteluri afiliate lanturilor internationale, la pensiuni si hoteluri independete, construite ca afaceri de familie, cu totii au pregatit oferte speciale si sunt bucurosi sa ii aiba oaspeti pe toti cei care beneficiaza de voucherele Chèque Vacances.

2. Oferte promotionale
Up Romania oferă prin partenerii afiliaţi 9 oferte promotionale pentru plata pachetelor turistice cu voucherele Chèque Vacances în sezonul estival. O parte din aceste oferte sunt valabile tot timpul anului. De exemplu, la agentia TUI TRAVEL, toti utilizatorii voucherelor de vacanţă care isi platesc sejurul cu tichete Chèque Vacances se bucură de reducere de 3% la pachete turistice, iar agentia Accent Travel &Events ofera un discount de 8% la toate pachetele turistice.

3. Siguranta si securitatea voucherelor
Titularul voucherelor este si beneficiarul final al acestora. Numai el le poate utiliza pentru a achita cazarea si restul serviciilor turistice. Voucherele Chèque Vacances sunt disponibile atat pe suport de hartie, sub forma de carnete cu file individuale, cat si în format electronic, sub forma de card de vacanta. Ambele variante pot fi personalizate cu denumirea institutei si cu datele angajatilor. Valoarea acestora este de 1.450 de lei pentru fiecare salariat, iar valabilitatea lor este de de un an de la emitere, putand fi folosite atat in sezonul estival, cat si pentru o excusie de toamna sau in vacanta de iarna, la ski.

4. Afiliere la cerere
Daca beneficiarii doresc cazare intr-o anumita locatie acreditata si licentiata, care nu se afla inca in lista unitatilor afiliate la reteaua Up Romania, in cel mult 24 de ore un consultant va lua legatura cu un reprezentant al companiei respective. 

Operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr.18555 la A.N.S.P.D.C.P.